Advertisement

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Rafael Nadal Photostream Rafael Nadal Roland Garros Men In Tight Pants : Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ - Rafael Nadal Photostream Rafael Nadal Roland Garros Men In Tight Pants : Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το.. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα.

Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός.

French Open Rafael Nadal Eases Into Roland Garros Third Round Tennis News
French Open Rafael Nadal Eases Into Roland Garros Third Round Tennis News from c.ndtvimg.com
Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των.

Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε.

Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

Rafa Bounces Diego To Keep Semis Record Perfect In Paris Roland Garros The 2021 Roland Garros Tournament Official Site
Rafa Bounces Diego To Keep Semis Record Perfect In Paris Roland Garros The 2021 Roland Garros Tournament Official Site from images.prismic.io
Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός.

Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό.

Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020.

French Open Rekordsieger Rafael Nadal Fuhlt Sich In Roland Garros Nicht Unbesiegbar Eurosport
French Open Rekordsieger Rafael Nadal Fuhlt Sich In Roland Garros Nicht Unbesiegbar Eurosport from imgresizer.eurosport.com
Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα.

Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών.

Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Από zastro 27 σεπτεμβρίου, 2020. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου.

Posting Komentar

0 Komentar